Over mij

Jij bent benieuwd wie er achter deze blog zit, hè? Dan zal ik mezelf maar snel even voorstellen. Bij sommigen sta ik bekend als ‘die kleine blonde’, maar over het algemeen ga ik door het leven als Linda. Ik ben een 28-jarige Limburgse in hart en nieren die woonachtig is in Utrecht. Regelmatig breng ik een weekendje door bij mijn ouders die in Zuid-Limburg wonen, want stiekem mis ik de Limburgse rust en het Bourgondische genieten als ik te lang achter elkaar in de Randstad ben.

Linda

Wat de Randstad dan wel weer heeft, zijn leuke banen waar ik mijn enorme liefde voor taal en schrijven kwijt kan. Op dit moment werk ik met veel plezier als copywriter in Almere. Verder woon ik samen met mijn vriend Niels en ik zou willen dat ik daar ook een hondje aan toe zou kunnen voegen, maar dat zit er helaas nog even niet in met onze drukke levens.

Ohja, en dan heb ik natuurlijk ook nog hobby’s. Ik vul mijn tijd graag met hardlopen, uiteten gaan, yoga, boeken lezen, naar de film gaan, series kijken, dansen, reizen en naar concerten gaan. Ik ben gek op indierock, superheldenfilms, hamburgers en natuurlijk schrijven. Dat laatste doe ik onder andere op deze blog, maar dat had je vast al door. Heb je verder nog prangende vragen voor mij? Stuur dan gerust een berichtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *